Verpakkingen op maat

Verpakkingen op maat nodig? Eshuis staat voor je klaar

Een goede verpakking op maat laat jouw product spreken. Tegenwoordig is de keuze reuze. De consument heeft zoveel te kiezen dat een beslissing voor een aankoop slechts in een split-second gebeurt. De keuze wordt genomen in het onderbewustzijn van de klant. Een beslissing die grotendeels gebaseerd is op de look and feel van de verpakking.  Eshuis adviseert jou hier graag bij. Kijk ook eens wat verpakkingen op maat kunnen doen voor jouw product.

Verpakking laten maken

Verpakkingen kopen, dat is de eerste stap in de ontwikkeling van de uitstraling van jouw product. Heb je wat hulp of inspiratie nodig? Wij ondersteunen je op verschillende manieren. Je kunt inspiratie opdoen op onze inspiratiepagina.. Daarnaast staan onze specialisten voor je klaar, stuur je aanvraag in via het offerteformulier en wij nemen binnen 24 uur contact met jou op.

Verpakkingsetiketten van kwaliteit

De eerste kennismaking met jouw product is door middel van de uitstraling van jouw verpakking op maat. Onderschat dat dus niet en ga voor kwaliteit. Eshuis is de producent voor op maat gemaakte flexibele verpakkingen op rol. Bestel verpakkingen op maat en zorg voor de beste aansluiting met jouw product. 

 • Offerte aanvragen
  Flowpack verpakking
  Vraag eenvoudig en snel een offerte aan voor flowpack of pillowpack verpakkingen.
 • Offerte aanvragen
  Sachet verpakking
  Vraag eenvoudig en snel een offerte aan voor sachet verpakkingen.
 • Offerte aanvragen
  Stand-up pouch / stazakken verpakking
  Vraag een offerte aan voor stand-up pouches
 • Offerte aanvragen
  Overige folieverpakking
  Vraag eenvoudig en snel een offerte aan voor overige folieverpakkingen