We spreken je graag op de Packaging Innovations!

Komende 5 & 6 april vindt de Packaging Innovations 2023 plaats. Dit jaar vindt deze beurs samen plaats met de Empack. Hierdoor kan jij de gehele verpakkingscommunity onder 1 dak vinden tijdens dit event.

De standhouders en lezingen op deze beurzen informeren jou graag over thema’s als:

  • Het verduurzamen van jouw verpakking
  • De nieuwste verpakkingstechnieken
  • Duurzame materialen en oplossingen
  • Opvallende verpakkingsontwerpen
  • En veel meer interessante thema’s

Natuurlijk zijn wij er ook aanwezig op dit complete verpakkingsevenement. Je vindt ons op standnummer B7.15. Schrijf je in via deze link. Onze accountmanagers verwelkomen je graag.

Met een duurzame verpakking zet jij een stap naar een circulaire economie

Het onderwerp duurzaamheid. Een dagelijks thema dat steeds belangrijker wordt.
Niet alleen kiest de consument steeds vaker een duurzame verpakking. Ook worden niet-recyclebare verpakkingen fors duurder vanaf volgend jaar.

Hoe bereid jij jouw verpakking hierop voor? Hoe voldoet de verpakking aan de nieuwe KIDV Recyclecheck? En wat is er mogelijk qua duurzame materialen en afwerkingen?

Samen creëren we een duurzame toekomst
Als één van de meest duurzame verpakkingsdrukkers van Nederland denken we graag met jou mee. Vraag jouw accountmanager op de Packaging Innovations om meer informatie.

Val op in het schap met luxe etiketten en premium afwerkingen

Op de Packaging Innovations introduceren we graag ons nieuwste assortiment aan jou: Eshuis Luxury. Speel in op de premiumisatie trend met een luxe veredeling als spot UV, foliedruk, een preeg of velvet zoals op de foto.

Nóg meer premium? Vraag dan naar onze meest luxe materialen op de Packaging Innovations. Onze accountmanagers informeren je graag over ons luxe assortiment op standnummer B7.15.

Luxe etiket

Hét verpakkingsevent van het jaar

De Empack en Packaging Innovations zijn dé dagen van het jaar waar de gehele verpakkingsindustrie van de Benelux samenkomst. Hier wil jij toch ook bij zijn?

Meld je hier aan en mis dit event niet!