Labels drukken

Labels drukken van kwaliteit

Een eerste indruk, die maak je maar één keer. Het is dus zaak om daar meteen een goede eerste indruk van te maken! Labels bestellen en labels laten maken kan bij Eshuis. Wij leveren alle etiketten als zelfklevende labels. Jij kiest wat het beste past bij jouw product. Van vorm tot het formaat en van de afwerking tot het materiaal. Plastic labels (ook wel kunststof labels) en papieren labels: voor welke uitstraling en toepassing ga jij?

Wat is de functie van zelfklevende labels?

Zelfklevende labels hebben twee hoofddoelen. Ze moeten informatie verstrekken over het product. Daarnaast moet het er ook voor zorgen dat de consument kiest voor jouw product in plaats van alle andere producten. De keuzes die jij maakt voor jouw zelfklevende label draagt bij aan waar het product voor staat. Kies je bijvoorbeeld voor papieren labels, dan kan het zijn dat je gaat voor een retro/vintage uitstraling. Of je wilt laten zien dat duurzaamheid bij jou hoog in het vaandel staat. Plastic labels hebben over het algemeen meer glans en zijn beter bestand tegen vocht en water. Dit kan een chique uitstraling geven, onze kunststof labels worden daarom veel gebruikt voor cosmetica producten. Daarnaast is een kunststof label op een kunststoffen verpakking beter recyclebaar.

Labels bestellen, snel en gemakkelijk bij Eshuis 

Ontwerp zelf jouw zelfklevende labels met de juiste uitstraling van het product, of upload een bestaand design en bestel vervolgens de labels online.

Voordat de bestelling van jouw etiket definitief wordt, checkt onze software jouw ontwerp. Wil je dan toch nog graag zekerheid door het laten meekijken van een van onze professionals? Dat is ook mogelijk. Tegen een meerprijs checken onze pre-press medewerkers het ontwerp voor jouw verpakkingsetiketten.

Als jouw bestelling binnen is leveren we standaard binnen 5 werkdagen. Zo kan jouw label zijn functie zo spoedig mogelijk vervullen.

 • Direct bestellen
  Maak je eigen etiket - etiketten op rol
  Bestel makkelijk en snel online jouw etiketten op rol bij Eshuis.
 • Direct bestellen
  Bieretiketten
  Klik hier om jouw bieretiketten op rol te bestellen. Heel envoudig.
 • Direct bestellen
  Wijnetiketten
  Wijnetiketten op rol nodig? Klik hier en bestel ze eenvoudig online.