Blik bier bedrukken

Bier in blik met eigen etiket? Bedruk jouw persoonlijke blikken bier bij Eshuis! 

Verkoop jij als bierbrouwer je bier in blik of ben je van plan dit te gaan doen? En wil jij een echte eyecatcher? Dan weet je als geen ander dat een blik direct bedrukken heel prijzig is. Daarnaast is een blik met een directe opdruk vaak alleen mogelijk in hoge oplages. Ben je juist op zoek naar oplossingen voor kleine oplages met een fantastische uitstraling? Dan bieden wij jou een voordeliger en laagdrempeliger alternatief, namelijk: bieretiketten drukken. Op deze pagina lees je de over de mogelijkheden van een bierblik met eigen etiket, de meest voorkomende formaten voor etiketten voor blik en de voordelen van bier in blik.

Waarom moet je je blik bier met een eigen etiket laten bedrukken?

Met unieke bier etiketten op blik steel jij de show; niet alleen in de schappen, maar ook tijdens evenementen. Denk bijvoorbeeld aan festivals, jubileumfeestjes en sportevenementen. Bier etiketten met een bijzonder design op blikken maken de ervaring voor je doelgroep écht compleet. Met opvallende kleuren en ontwerpen trekken jouw blikjes met eigen etiket namelijk de bewuste aandacht. Kortom: laat je special edition op blik bedrukken bij Eshuis en zorg voor meer merkbekendheid!

Wat zijn de voordelen van bier in blik? 

Bierblikken met een mooi etiket bieden nog veel meer voordelen. We noemen ze hier voor je:

 • Blikjes licht in het transport;
 • en blikken zijn handig in gebruik; 
 • maar nog beter, ook goed recyclebaar!
 • Daarnaast laten blikjes geen licht en zuurstof door, waardoor je bier langer houdbaar blijven.

Ben je benieuwd naar meer voordelen en wil je bier in blikken afwegen tegen een fles bier? Lees hier onze blog Blik bier of bier uit fles, wat kies jij? 

Etiketten voor speciaalbier in blik voor evenementen en feesten

Sponsor je als bierbrouwer een kleinschalig evenement? Of wil jij of jouw klant bier met eigen etiket cadeau doen aan  werknemers of relaties? Dan heb je waarschijnlijk maar een kleine oplage van blikken met eigen etiket nodig. Bier etiketten voor op je blik bier zijn ideaal als relatiegeschenk of special edition.

In dat geval is het een aanrader om transparante etiketten te bestellen via onze webshop. Deze worden ook wel no-label-look etiketten genoemd.  Het lijkt net alsof het design daadwerkelijk op de blikken is gedrukt. Maar niets is minder waar. Deze transparante etiketten kun je namelijk zélf op je blikken bier plakken. Ontwerp en bestel jouw transparante etiketten! PS. Benieuwd naar de mogelijkheden van het gebruik van de metallic kleuren van het blik? Collega ontwerpers kunnen jou helpen met etiketten ontwerpen, of stel gerust jouw vragen in onze chat. Ons webcare team kan je ook tips op afstand geven als het gaat om ontwerp.

Duurzame etiketten op blik

Bepaal het formaat van de bier etiketten op blik

Bier etiketten bestaan in vele vormen en formaten. Maar hoe bepaal je nu het juiste formaat van jouw bier etiket? Wij hebben twee formaten die geschikt zijn voor 33cl blikjes en een 50cl blikjes:

 • 205 mm x 85 mm - Dit formaat is geschikt voor 33cl blikken.
 • 205 mm x 135 mm - Dit formaat is geschikt voor 50cl blikken.

Vraag gratis samples aan

Shrink sleeves voor bier in blik in grote oplages bedrukken 

Wil je blikken bier in iets grotere oplages? Ook dan zit je bij Eshuis goed. Voor grotere aantallen raden wij shrink sleeves aan. Dit is een veelzijdige verpakkingsvorm waarmee je je bierblikken van top tot teen kunt voorzien van een design. Deze krimpende sleeve past zich aan aan de vorm van je blik bier, waardoor jouw blikjes bijna niet te onderscheiden is van een direct bedrukt blik!  Wil jij de overstap maken van flessen naar cans? Of wil je eenmalig een can uitproberen? Dat is allemaal mogelijk! Stuur een mail naar maatwerk@eshuis.nl, en wij helpen jou graag samen onze mobile canning partner verder!

Goud met zwarte shrink sleeve op blik
Goud met zwarte shrink sleeve op blik
Goud met zwarte shrink sleeve op blik

Blikken bier bedrukken met eigen etiket of shrink sleeve? Neem contact op!

Vind jij het direct bedrukken van blikken ook te prijzig? En ben je enthousiast geraakt door de alternatieven die wij bieden? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij denken graag met je mee en begeleiden je gedurende het hele traject: van het ontwerpen tot het laten bedrukken van blikken bier.

Wil je nu je eigen blikken bedrukken met je eigen etiketten? Etiketten maken en drukken van de állerhoogste kwaliteit doe je bij Eshuis. Van kleine tot grote oplage stickers op rol. Alles is mogelijk. Ben je op zoek naar bijzondere vormen of afwerkingen voor jouw etiketten op rol? Etiketten bestellen kan ook eenvoudig via onze webshop. Kies voor wijnetiketten drukken, duurzame etiketten, kaasetiketten en nog veel meer. Alles is mogelijk! Weet je niet hoe je een etiket moet maken? Alles over het maken van een eigen fles etiket kun je ook terecht bij Eshuis. Wij vertellen je alles wat je moet weten over hoe je een wijnetiket kunt maken. Heb je specfieke vragen, neem gerust contact met ons op!

Voor grotere oplage etiketten en shrink sleeves kun je eenvoudig een offerte aanvragen via het offerteformulier of door een mail te sturen naar maatwerk@eshuis.nl.

Onze productgroepen

 • Offerte aanvragen
  Formaat_500_x_375_-_Blik_met_sleeves.jpg
  Full body sleeve
  Door middel van de bedrukking rondom en van top tot teen, valt jouw product gegarandeerd op.
 • Direct bestellen
  Formaat_500_x_375_-_duurzame_etiketten_1.jpg
  Duurzame etiketten
  Etiketten op rol van een duurzaam materiaal zijn onmisbaar. Wij helpen je daar graag bij.
 • Direct bestellen
  Formaat_500_x_375_-_bieretiketten.jpg
  Bieretiketten
  Met een mooi bier etiket zorg je ervoor dat jouw bier in het oog springt! Een bier etiket maken en online bestellen doe je eenvoudig en snel bij Eshuis.