Opleiding digitaal drukker/nabewerker (16-18 jaar)

Opleiding drukker/nabewerker (16-18 jaar)

Wil jij grafisch professional worden? Dan is deze kans wellicht iets voor jou! Wij bieden een door ons betaalde BBL opleiding aan, verzorgd door het Grafisch Lyceum Utrecht, voor studenten die het vak willen leren. Eshuis is een Business-to-Business organisatie die de mooiste etiketten, labels en shrink sleeves produceert. Bovendien groeit het bedrijf flink. We op zoek naar nieuwe talenten die de machines laten draaien. Geïnteresseerd? Kijk snel verder en meld je aan!

Direct solliciteren

Werken bij Eshuis
Vacature opleiding drukker
Grafisch professional worden

Wij bieden

 • een informele werksfeer en leuke collega’s;
 • baanzekerheid;
 • 25 vakantiedagen 8% vakantietoeslag;
 • een dertiende maand
 • marktconform salaris voor  een fulltime dienstverband;
 • in je pauze tafelvoetbal spelen of juist een tijdschrift lezen;
 • elke dag gratis fruit;
 • regelmatig leuke borrels en uitjes;
 • een door ons betaalde BBL-opleiding Basismedewerker Printmedia bij het GLU, plus reisvergoeding. 

Jij

  • bent minimaal 16 jaar en hebt jouw (VMBO) opleiding afgerond;
  • wil graag het vak drukker/nabewerker leren;
  • bent 5 dagen per week beschikbaar;
  • bent nauwkeurig, vriendelijk en toegankelijk;
  • hebt een hands-on mentaliteit.

Wat leer je?

Afhankelijk van jouw interesses en kwaliteiten word je ingezet bij de productie afdeling die bij jou past.

Zo ben je bijvoorbeeld als nabewerker verantwoordelijk voor alles wat er gebeurt gedurende de tijd dat de printmedia uit de drukpers komt tot het product volledig af is en klaar is om afgeleverd te worden bij de klant. Stansen, zeefdrukken, cold foil en duo-label zijn nabewerkingstechnieken die je zal leren beheersen.

Meer interesse in het vak drukker? Dan is er de mogelijkheid de verschillende machines te leren beheersen. Bovendien kan je specialist worden in het selecteren van de juiste materialen en apparatuur die je nodig hebt om perfect drukwerk af te kunnen leveren. Je gaat samenwerken met onze collega drukkers om tot het beste resultaat te komen en het vak tot in de puntjes te leren.

Omdat je leerplichtig bent, moet je een kwalificatie behalen. Het Grafisch Lyceum (GLU) heeft deze mogelijkheid en biedt een BBL opleiding niveau 2 aan. Dit is een opleiding tot basismedewerker printmedia en heeft een duur van 2 jaar. Je gaat 4 dagen werken en 1 dag naar Utrecht voor school. Uiteraard vergoeden wij de reiskosten!

Tijdens de BBL opleiding van het GLU kun je een specifiekere opleiding gericht op de machines volgen.

Weten hoe jouw toekomstige collega’s het vinden om bij Eshuis te werken?

Bekijk hun verhalen en ervaringen hier.

Over Eshuis

Wij zijn een etiketten- en verpakkingdrukkerij. We maken etiketten, shrink sleeves en flexibele verpakkingen. Onze producten liggen bijvoorbeeld bij jou in de buurt in de schappen van de plaatselijke supermarkt. Wij zijn heel goed in wat we doen daarom mogen we werken met merken zoals Heineken en Coca-Cola. Voor hen maken we bijzondere verpakkingen die behoorlijk uitdagend kunnen zijn. Onze klanten zijn niet alleen grote multinationals, het kan ook de plaatselijke bierbrouwerij of wijnproducent zijn.

Lijkt deze opleiding jou wat?

Leuk! Vul het formulier hieronder in en Andre neemt contact met je op. Wil je nog wat meer informatie over deze leerwerkplek? Stuur dan even een mailtje naar andre.oosterdijk@eshuis.nl of bel +31 6 3099 1209. Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet!

Andre_oosterdijk.png