Vacature Digitaal drukker

Digitaal drukker (36 uur)

Werken in de omgeving van Zwolle? Voor onze productielocatie in Dalfsen zijn wij op zoek naar collega's voor onze digitale druk afdeling.

In onze productiehal staan een aantal grote machines dag en nacht te draaien. Zo ook op de afdeling met de digitale drukpersen en de nabewerkingsmachines. Dankzij onze technische collega’s op de afdeling worden elke dag de mooiste etiketten, labels en shrink sleeves geproduceerd. Voor dit team zijn wij dringend op zoek naar nieuwe collega’s.

Direct solliciteren

Werken bij Eshuis
Eshuis vacatures
Vacature bij een drukkerij

Wij bieden jou:

 • Een fulltime baan op basis van 36 uur;
 • Een collegiale, plezierige en informele werksfeer;
 • Elke dag gratis fruit;
 • Interne opleidingsmogelijkheden;
 • Een goed salaris van €2000 - €2800 (afhankelijk van ervaring en opleiding);
 • Een drieploegentoeslag van 17,5%
 • Een 13e maand;
 • Collectieve korting op de zorgverzekering;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Word jij onze collega?

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s die onze digitale drukpersen gaan bedienen. Ben jij kritisch, werk je nauwkeurig en heb je oog voor detail? In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het drukken van etiketten, labels en shrink sleeves. Werken met een digitale drukpers staat bekend om de diversiteit aan drukwerk. Het ene moment druk je etiketten voor lokale bedrijven om vervolgens over te schakelen naar een internationaal merk. Elke dag werk jij met de nieuwste producten. Deze functie is per direct beschikbaar! 

Wij vragen

 • Dat je interesse hebt in het grafische vak en leergierig bent;
 • Een basis aan technische kennis;
 • Een grafische opleiding is een mooi meegenomen, maar niet verplicht.

  Hiernaast draai jij je handen niet om voor een leuke drukwerk uitdaging. Je weet van aanpakken en beschikt over een stevige dosis gezond verstand. Wij werken in ploegen, van maandag tot en met vrijdag. Deze werktijden zijn van 06:00-14:00 ; 14:00-23:00 ; of 23:00-06:00.

Ben jij fulltime beschikbaar en wil jij aan de slag in het grafisch vak? Solliciteer dan direct!

Weten hoe jouw toekomstige collega’s het vinden om bij Eshuis te werken?

"De sfeer bij Eshuis is altijd goed. De collega’s zorgen ervoor dat werken bij Eshuis zo leuk is." 

- Mario

Mario werkt al 42 jaar bij Eshuis! Meer weten over zijn ervaring? Lees het hier

Over Eshuis

Wij zijn een etiketten- en verpakkingdrukkerij. We maken etiketten, shrink sleeves en flexibele verpakkingen. Onze producten liggen bijvoorbeeld bij jou in de buurt in de schappen van de plaatselijke supermarkt. Wij zijn heel goed in wat we doen daarom mogen we werken met merken zoals Heineken en Coca-Cola. Voor hen maken we bijzondere verpakkingen die behoorlijk uitdagend kunnen zijn. Onze klanten zijn niet alleen grote multinationals, het kan ook de plaatselijke bierbrouwerij of wijnproducent zijn.

Wil jij bij ons komen werken?

Leuk! Vul het formulier hieronder in en Andre neemt contact met je op. Wil je nog wat meer informatie over deze leerwerkplek? Stuur dan even een mailtje naar andre.oosterdijk@eshuis.nl of bel +31 6 3099 1209. Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet!

Andre_oosterdijk.png