Vacature digitaal drukker

Laden...

Digitaal drukker gezocht (36 uur)

Werken in de omgeving van Zwolle? Voor onze productielocatie in Dalfsen zijn wij op zoek naar een digitaal drukker. 

In onze productiehal staan een aantal grote machines dag en nacht te draaien. Zo ook op de afdeling met de digitale drukpersen en de nabewerkingsmachines. Dankzij onze technische collega’s op de afdeling worden elke dag de mooiste etiketten, labels en shrink sleeve geproduceerd. Voor dit team zijn wij dringend op zoek naar nieuwe collega’s.

Word jij digitaal drukker?

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s die onze digitale drukpersen gaan bedienen. Ben jij kritisch, werk je nauwkeurig en heb je oog voor detail? In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het drukken van etiketten, labels en shrink sleeves.

Werken met een digitale drukpers staat bekend om de diversiteit aan drukwerk. Het ene moment druk je etiketten voor lokale bedrijven om vervolgens over te schakelen naar een internationaal merk. Elke dag werk jij met de nieuwste producten. Deze functie is per direct beschikbaar! 

Wij vragen

Een grafisch technische opleiding is mooi meegenomen maar niet verplicht. Zolang je maar interesse hebt in het grafische vak en graag wilt leren. Dat is voor ons het belangrijkste. Een basis aan technische kennis is wel belangrijk.

Daarnaast draai jij je handen niet om voor een leuke drukwerk uitdaging. Je weet van aanpakken en beschikt over een stevige dosis gezond verstand. Wij werken in ploegen, van maandag tot en met vrijdag. Heb je hier geen problemen mee en ben je fulltime beschikbaar? Lees dan verder.

Wij bieden jou;

Het werken bij Eshuis heeft veel voordelen, zoals:

  • Een goed salaris;
  • Een collegiale, plezierige en informele werksfeer;
  • Training on the job;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Weten hoe jouw toekomstige collega’s het vinden om bij Eshuis te werken?

Bekijk hun verhalen en ervaringen hier.

Wil jij bij ons komen werken?

Mooi! Stuur jouw motivatie en CV naar bjorn.winkel@eshuis.nl. Of vul het formulier onderaan deze pagina in. Wil je nog wat meer informatie? Bel dan met onze HRM adviseur Björn Winkel, hij is bereikbaar op 06 – 46 288 736. Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet!

Formaat_560_x_526_-_Bj_rn.jpg