Stand-up pouch / stazakken verpakking

100% Bestandscontrole

100% Bestandscontrole

Eenvoudig online bestellen

Eenvoudig online bestellen

<5 werkdagen gratis levering NL

<5 werkdagen gratis levering NL

Hulp nodig?

Dat kan! Stuur ons een berichtje, bel ons, of mail.

Presenteer jouw product door middel van folie voor een stand-up pouch of stazak. 

Vraag een offerte aan of lees verder onderin deze pagina. 

€ 0,04

Stazakken verpakking voor jouw product

Pouch is de vertaling van de stazak verpakking. Het is een stand-up pouch die voor vele toepassingen wordt ingezet. Deze flexibele verpakkingen komen veel voor bij producten zoals kruiden en specerijen, soepen en sauzen, chocolade en snoepgoed maar ook diervoeding. De stazakken verpakking is multi inzetbaar en makkelijk in gebruik. De staande verpakking is voor sommige merken zelfs kenmerkend voor het product en niet weg te denken uit de positionering.

Stand-up pouches en alle mogelijkheden

De stazakken verpakking is de ideale oplossing om op een professionele wijze producten staand te presenteren. Maar het voordeel zit niet alleen in de presentatie. Stazakken of stand up pouches zijn primaire verpakkingen die niet vragen om een extra label zoals soep in blik met een etiket of wikkel eromheen. Naast het feit dat je slechts één verpakkingsonderdeel gebruikt, nemen stazakken verpakkingen veel minder ruimte in beslag en bespaar je aanzienlijk op vervoerskosten. Flexibele verpakkingen bieden optimale productbescherming tegen vocht, geuren en zelfs licht. Stazakken bedrukken wij bij Eshuis op rol. Kant-en-klare pouches zijn bij ons niet beschikbaar. 

Stazakken kopen en bestellen

Benieuwd naar de mogelijkheden van folies voor stazakken verpakkingen? Bij Eshuis kun je jouw folie voor stazakken laten bedrukken op rol. Vul het offerteformulier in en wij nemen binnen 24-uur contact met jou op om de mogelijkheden te bespreken. Direct mailen mag ook; maatwerk@eshuis.nl Eerst op zoek naar ideeën en inspiratie voor stazakken bedrukken? Bekijk dan onze inspiratiepagina voor flexibele verpakkingen.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan