Kartonnen bierpakket drukken

Kartonnen bierpakket drukken

Maak van jouw bier een leuk cadeau met een bedrukte kartonnen verpakking. Je eigen speciaal bier in een cadeauverpakking, gepersonalisseerd en beschikbaar in kleine of grote oplages. Het kan bij onze partner Packaging.nl. Laat jouw bierpakket opvallen in het schap en verhoog de verkoop van jouw speciaalbier. Een fourpack verpakking bedrukken is dé oplossing naast een sprekend bieretiket.

Een geschenkverpakking van karton zorgt ervoor dat jouw bier meer waard wordt

Verjaardag, diploma, jubileum, nieuwe baan, verhuizing. Voor welke situatie dan ook, met een bierpakket als kado zit men wel goed. Het is super leuk om weg te geven en een bierbox is en blijft een populair cadeau om te krijgen. Om het helemaal af te maken hoort hier natuurlijk wel een aansprekende kartonnen geschenkverpakking omheen.

Bij Eshuis praten we ook wel over shelf-ready packaging. Een omverpakking die zorgt voor meerwaarde in het schap en aansluit bij jouw etiket of shrink sleeve. Wist je dat de Heineken flessen die wij voorzien van unieke shrink sleeves worden verpakt in een aansprekend bedrukte doos? Dit bierpakket wordt verkocht bij de Bijenkorf voor €14,95 per doos. Dat is wat een mooie verpakking doet.

De voordelen van doosjes bedrukken voor jouw bier

Een goede verpakking heeft veel invloed op de presentatie van een product. En een goede presentatie heeft invloed op de verkopen, dat weet jij natuurlijk als geen ander. Dit geldt ook voor een bedrukte sixpack verpakking, we sommen de voordelen even voor je op:

  • Jouw merk valt meer op.
  • Jouw bier wordt meer waard. Van standaard naar exclusief bier.
  • Een goede bescherming van jouw bier.
  • Draagbare verpakking.

Flexibiteit met onze partner

Packaging.nl is onze partner op het gebied van kartonnen verpakkingen bedrukken. Wij zorgen voor zelfklevende etiketten en shrink sleeves, zij voor de bier verpakking. Met een verpakking van Packaging.nl heb je veel flexibiliteit, we noemen ze:

  • Verpakking op maat. Helemaal aangepast naar jouw wensen, de mogelijkheden zijn oneindig.
  • Eenvoudig in elkaar te zetten. Geen gedoe met ingewikkelde handleidingen.
  • Geen minimum bestelhoeveelheid. Het kan dus al vanaf één verpakking. Probeer het met een paar dozen, bevalt het? Bestel dan meer.
  • Verschillende mogelijkheden van aanleveren: plano (ruimtebesparend), opgezet (tijdbesparend) of kant-en-klaar ingepakt met jouw bieren. Maar net wat jij wilt.  
  • Binnen vier werkdagen geleverd.

Een offerte is niet meer nodig

Duidelijk en simpel, daar houden wij van. Meteen inzichtelijk wat de prijzen zijn van de bierverpakkingen? In het onderzicht hieronder zie je de prijzen van de bierverpakkingen. We hebben vier verschillende formaten, een verpakking geschikt voor één bierfles, twee bierflessen, drie bierflessen of vier bierflessen.

Aantal kartonnen verpakkingen

Eén bierfles

Twee bierflessen

Drie bierflessen

Vier bierflessen

1 t/ 24

€ 2,750

€ 3,500

€ 4,300

€ 4,500

25 t/m 99

€ 1,000

€ 1,400

€ 1,800

€ 1,900

100 t/m 249

€ 0,800

€ 1,200

€ 1,500

€ 1,600

250 t/m 499

€ 0,700

€ 1,000

€ 1,300

€ 1,400

500 t/m 999

€ 0,650

€ 0,850

€ 1,150

€ 1,250

1.000 meer

€ 0,560

€ 0,750

€ 1,050

€ 1,150

De bovenstaande prijzen zijn per bierverpakking en exclusief BTW.

Ben je enthousiast geworden en wil je meteen bezig met het ontwerp voor jouw gepersonaliseerde bierverpakking? Klik op de gewenste verpakking en de lijntekening opent zich.

Etiketten, shrink sleeves en bedrukte kartonnen dozen

Creëer een uniek geschenk met maatwerk dozen. Toch eerst nog even etiketten op rol bestellen of shrink sleeves voor jouw ambachtelijke bieren? Ga dan naar onze webshop of vraag een offerte aan. Binnen 24 uur ontvang je reactie van ons.