Event: Kansen creëren en benutten, tijdens & na corona | Online beurs

Schrijf je hier in voor onze online beurs. Vul jouw gegevens in en meld je aan.

Online beurs | Kansen creëren en benutten, tijdens & na corona

Op 23 juni organiseren wij een online beurs. Tijdens dit event hebben we diverse livestreams met sprekers over verschillende onderwerpen. Tussen de kennissessies door kan je onze online beursstand bezoeken en al jouw vragen stellen aan onze verpakkingsexperts via de chat. 

Het programma

Het programma bestaat uit verschillende kennissessies met de volgende onderwerpen:


Online verkopen

Lege winkelstraten betekenen een verlies van out of home omzetkanalen. Hoe kun je, ondanks de lege winkelstraten, op een laagdrempelige manier toch jouw product verkopen?


Sustainability

Duurzaam verpakken, van een goed alternatief naar volledig recyclebaar. Wat is er vandaag de dag mogelijk en welke ontwikkelingen mogen we de komende periode verwachten?


Opvallen in het (online) schap

Een verpakking is van grote waarde voor jouw product. Met creativiteit bereik je jouw doelgroep door unieke en laagdrempelige acties. 


Blik op de toekomst

Hoe ziet het winkelen er post-corona uit? We vertalen de huidige trends en ontwikkelingen naar toekomstscenario's.

Praktische informatie

Het evenement vindt online plaats. Daarom heb je enkel een webadres van ons nodig om de kennissessies te kunnen volgen en natuurlijk een tijdsplanning. Deze planning gaan we maken op basis van de inschrijvingen die we ontvangen. Wij zullen alles zo efficiënt mogelijk voor je plannen. We zullen je op de hoogte houden over sprekers, een planning en andere belangrijke zaken. Een paar dagen voor het online event ontvang je van ons een e-mail met alle gedetailleerde informatie en instructies waar je de sessies kan volgen. Schrijf je daarom snel in. Deelname is gratis. 

Heb je vragen of opmerkingen?

Neem dan contact met ons op. Bel, WhatsApp of stuur een e-mail: