6 januari 2014

BEURZEN

U bent van harte welkom op de onderstaande beurzen:         

- Vakbeurs Foodspecialiteiten, dinsdag 30 september en woensdag 1 oktober in hal 1 en 2 van Expo Houten. De beursvloer is voor bezoekers geopend van 13.00 tot 22.00 uur.
Op deze beurs kan onze speciale productgroep, kaasetiketten en banderollen, niet ontbreken.
U kunt bij Cor Hofstra, creative designer, terecht voor inspiratie voor het decoreren van kazen en aanverwante producten in de delicatessenmarkt.

- easyFairs Empack, Brussel 24 & 25 september 2014. Eshuis deelt een stand als partner van de DPA. Lees hier meer over de DPA.

Packaging Innovations, 26-27 november 2014, Zaandam
De Packaging Innovations vakbeurs is in 2013 voor de derde keer georganiseerd, nu in Zaandam. Dit beursconcept is al in verschillende landen succesvol en richt zich voornamelijk op de verpakkingsontwikkelaars en de marketeers binnen uw onderneming.  

Eshuis BV neemt deel aan de easyFairs Empack en Packaging Innovations, gezamenlijk met negen andere zelfstandige producenten van verschillende verpakkingsmaterialen. Deze groep presenteert zich onder de naam DPA (Dutch Packaging Associations). Ieder heeft zijn eigen specialisme, maar ook de wil om samen te werken en informatie te delen. Deze gebundelde kennis delen wij graag met onze relaties en onze ervaring leert dat veel bedrijven het plezierig vinden dat ze met al hun verpakkingsvraagstukken bij één partij terecht kunnen. We nodigen u van harte uit om onze stand te bezoeken. Onze collega’s zullen u met plezier informeren over de laatste productontwikkelingen. www.d-p-a.nl