30 oktober 2017

Vacature: Accountmanager verpakkingen

Eshuis maakt kwaliteit zichtbaar 
Opvallen door uniek te zijn en denken in mogelijkheden, dat kenmerkt Eshuis. Al sinds 1891 zetten wij labels en flexibele verpakkingen in voor de meest uitdagende wensen van onze klanten en prospects. Producten die op het eerste gezicht onmogelijk te maken lijken, maken wij toch mogelijk. Hoe ingewikkelder de vraag van de klant des te interessanter voor Eshuis. 60% van de aankoopbeslissingen worden gedaan voor het schap in de supermarkt. Verpakkingen fungeren als attentietrekker, informatiedrager én verpakkingen verleiden. Het innovatieve team van Eshuis realiseert zich dit als geen ander. Wij zijn trots op al onze klanten, groot en klein. Eshuis b.v. is een gespecialiseerde, middelgrote (≥ 100 fte’s) grafische onderneming.

Het bedrijf behoort tot de Europese top-ondernemingen binnen de branche en voorziet producenten van bekende  merkartikelen van klantspecifieke verpakkingen. 
Daartoe wordt gebruik gemaakt van een uitgebreid en modern machinepark waarmee een verscheidenheid aan producten kan worden vervaardigd. 
 
Het  commercieel ondernemingsgebied omvat een Marketing afdeling, een Sales Support Team en een team van Accountmanagers. Het team van accountmanagers  bestaat uit  “farmers” die elk een deel van het vaste klantenbestand beheren en “hunters” die zich richten op het werven van nieuwe klanten.      
 
Ter verdere versterking van het team van accountmanagers zijn wij op zoek naar een gedreven
 
                      Accountmanager verpakkingen (FT)
 
Deze accountmanager zal gaan optreden als “farmer” en een aantal bestaande Eshuis relaties gaan beheren, met het oogmerk deze verder als klant uit te bouwen.
 
Onmisbaar in deze functie zijn

  • HBO opleidingsniveau;
  • Affiniteit/ ervaring met de grafische verpakkingsindustrie;
  • Relevante ervaring als accountmanager;
  • Uitstekende contactuele vaardigheden;
  • Mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse, Duitse en Engelse taal;
  • Enthousiasme, intelligentie, leergierigheid en doorzettingsvermogen;
  • Rijbewijs BE.

Voorts verwachten we dat de juiste kandidaat beschikt over
-Een winners mentaliteit;
-Een hoge mate van resultaatgerichtheid;
-Oprechte gedrevenheid om zich dagelijks professioneel en volledig in te zetten;
-Empatisch vermogen.
 
Eshuis biedt
Een interessante baan binnen een professioneel, succesvol en dynamisch bedrijf met een rijke historie van meer dan 125 jaar. Uiteraard hanteren wij marktconforme arbeidsvoorwaarden en stellen wij medewerkers alle  middelen ter beschikking die ze nodig hebben om hun werk optimaal te kunnen verrichten.
 
Interesse?!
Dan ontvangen we jouw reactie graag op het mailadres personeelszaken@eshuis.nl.
Mochten er op voorhand vragen zijn, neem dan contact op met mevrouw V. Heunen, e-mail virginie.heunen@eshuis.nl, tel. 0654320603.
 
De sollicitatieprocedure
Reacties ontvangen we graag vóór 15 november 2017  a.s.
De eerste oriënterende gesprekken zullen plaats vinden op dinsdag 28 november op onze bedrijfslocatie in Dalfsen.