15 juni 2017

LeerWerkCentrum Philadelphia bezoekt Eshuis

Philadelphia op bezoek bij Eshuis

Deze week is het Nationale Prokkelweek. Het doel van deze week is dat er een prikkelende ontmoeting tot stand komt tussen medewerkers van het LeerWerkCentrum en de maatschappij. In dat kader werd onze drukkerij met een bezoek vereerd.

Presentatie
Er was veel belangstelling bij de 19 mensen van Philadelphia.
Het eerste deel van het bezoek werd ingevuld door een presentatie over de drukkerij, de producten die Eshuis maakt en de rol van verpakkingen. Men vond de demonstratie; het krimpen van een sleeve om een fles, erg indrukwekkend. Toen we konden tonen dat we diverse producten voor het Feyenoord kampioenschap hebben gedrukt steeg het enthousiasme nog verder.

Rondleiding
Het tweede deel van de ochtend bestond uit een rondleiding door het hele bedrijf. 
De medewerkers van het LWC zijn vorig jaar een aantal keren voor Eshuis ingezet om te helpen met het aanbrengen van etiketten om flessen en iedere vrijdag verwerken ze de door Eshuis ontworpen en gedrukte etiketten voor de Vechtdal Brouwerij.
Tijdens deze werkzaamheden begonnen medewerkers nieuwsgierig te worden naar het bedrijf Eshuis. De mensen fietsen vaak langs het bedrijf en weten nu wat er gemaakt wordt achter de gevel en hoe.

De warme belangstelling deed de medewerkers van Eshuis goed.