31 januari 2017

Remia emmer label met iml, maar dan snel!

Voor Remia hebben we dit prachtige product gemaakt in samenwerking met onze DPA partner Dijkstra Plastics / HK Plastics.

"Haastige spoed is nimmer goed" is het gezegde. Gelukkig bewijzen we het tegendeel.

Remia kreeg het net op tijd voor elkaar om het nieuwe product "Like Mayo" op de Horecava te kunnen introduceren. Daarbij hoort dan ook een gloednieuwe verpakking met een passende uitstraling. Binnen no time hebben Dijkstra Plastics / HK Plastics met Eshuis dit mooie resultaat weten te creëren zodat de introductie op de Horecava een groot succes werd volgens de recensies. 

"Like Mayo" is een mayonaise waar werkelijk iedereen van kan genieten. Het is namelijk een plantaardige mayonaise en één die zelfs 100% allergenenvrij is. 

Productinfo
Het is een 100% plantaardig product, ei- en lactosevrij. De mayonaise is gemaakt op basis van 70% zuivere zonnebloemolie. Vrij van kunstmatige geur- kleur- en smaakstoffen en conserveringsmiddelen, dus geschikt voor vegetariërs en vegans. Als extraplus geeft Remia nog aan dat het beter voor het milieu is (dit wordt dan verklaard door -> geen eigeel = is minder CO2 belastend). Ze geven nog als tip mee dat deze mayonaise ook een ideale basis voor homemade sauzen is.

En hij smaakt geweldig!!


(digitaal gedrukt in mould label)