Trio-label etiketten

Geen gebrek aan ruimte met een trio-label etiket

Nooit meer ruimtegebrek op het etiket met een trio label

Labels en etiketten zijn een belangrijk onderdeel van een product. Het ontwerpen van een label of etiket is een behoorlijke uitdaging. Want hoe breng je informatie en presentatie met elkaar in balans? Ruimtegebrek op een etiket is een veel voorkomend probleem. Een triolabel etiket is dé oplossing hiervoor.

Laat functie en design samenkomen op een trio label etiket

Een triolabel etiket, op het oog lijkt het een normaal etiket. Maar niets is minder waar, een triolabel etiket bestaat uit drie etiketten die op elkaar zijn aangebracht. Het zijn pagina’s die je omslaat. Door de peel & reseal techniek is het etiket meerdere malen hersluitbaar. Bij dit bijzondere etiket is het mogelijk om maar liefst vijf bladzijdes te bedrukken. Genoeg ruimte om informatie, meerdere vertalingen of instructies kwijt te kunnen.

Trio sticker, triple label, trio label of triolabel? Je bestelt het bij Eshuis

Wil jij ook een triolabel etiket voor jouw product bestellen? Vraag dan een offerte aan via het offerteformulier. Wij nemen op werkdagen binnen 24-uur contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Direct mailen kan uiteraard ook; maatwerk@eshuis.nl

Minder dan vijf bladzijdes nodig? Dan verwijzen we je graag naar een duolabel etiket. Dit label is voorzien van drie bedrukbare zijdes.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
€ 0,04
Vraag een offerte aan
Vraag eenvoudig en snel een offerte aan via dit formulier. Binnen 24 uur op werkdagen nemen wij contact met je op.

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: pdf