Kaasbanderollen

Presenteer jouw kaas met een kaasetiket en een kaasbanderol

Presenteer je kaas goed met een kaasbanderol van Eshuis

Nederland en kaas, deze combinatie gaat hand in hand. Nederland is één van de grootste kaasexporteurs in de wereld, dat maakt ons land een echt kaasland. Bij een kaas hoort natuurlijk een aansprekend kaasetiket, maar ook een mooie kaasbanderol rondom de kaas. Bij Eshuis drukken wij zowel kaasbanderollen als kaas etiketten.

Onderscheidt je kaas niet alleen op smaak, maar ook met een bedrukte kaasbanderol

Op het oog lijken veel kazen vaak op elkaar, maar wanneer je de kaas proeft is niets minder waar. Kazen hebben veel nuances in smaak. Wereldwijd wordt kaas op ontelbaar veel verschillende manieren gemaakt. Het is daarom belangrijk om ervoor te zorgen dat jouw kaas ook aan de buitenkant opvalt om zich te onderscheiden van al die andere kazen. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw kaas opvalt?

Voedselveilige kaasbanderollen en kaasetiketten bestel je bij Eshuis

Een bedrukte kaasbanderol in combinatie met een kaas etiket zorgt ervoor dat jouw kaas kan opvallen. Het is een belangrijk onderdeel van een kaas, het zorgt ervoor dat iedereen jouw kaas kan herkennen. De kaasbanderollen van Eshuis zijn voedselveilig. Eshuis drukt een kaasetiket of een kaasbanderol met toners die voor levensmiddelen zijn gecertificeerd. Een kaasbanderol van Eshuis is geschikt voor direct contact met de kaas. De kaasbanderollen worden bedrukt op zijdevloei materiaal, dit materiaal is beschikbaar in verschillende gramsgewichten.

Wil jij ook een banderol bestellen voor jouw kazen? Vraag dan een offerte aan via het offerteformulier. Wij nemen binnen 24-uur contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Direct een mail sturen kan natuurlijk ook; maatwerk@eshuis.nl

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
€ 0,04
Vraag een offerte aan
Vraag eenvoudig en snel een offerte aan via dit formulier. Binnen 24 uur op werkdagen nemen wij contact met je op.

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: pdf