Gemini etiketten

Een bijzonder etiket met twee kanten

Gemini etiket; het label met een dubbele uitstraling

Geef jouw product een bijzondere uitstraling met een gemini etiket. Een perfect etiket voor een transparante fles, flacon of pot. Een gemini etiket heeft twee ‘gezichten’. Gemini betekent immers tweelingen. Een etiket met een voorkant en tegelijk ook een achterkant, maar dan op slechts één materiaal.

Laat product en design van het etiket samenkomen door middel van een gemini sticker

Op de voorzijde van het gemini label kan een mooie afbeelding weergegeven worden en op de achterzijde is er alle ruimte voor  productinformatie. Hierdoor lijkt het een dubbelzijdig etiket. De afbeelding zie je door de transparante verpakking heen. De combinatie van een transparant product en een gemini etiket zorgen ervoor dat de fles, flacon of pot bedrukt lijkt. Een perfect label voor cosmetica producten. Met dit etiket creëer je een unieke en luxe look voor jouw product.

Wil jij ook een gemini etiket voor jouw product bestellen?

Vraag dan een offerte aan via het offerteformulier. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Bij Eshuis kijken wij graag naar de beste oplossing voor jouw product.

Toch nog op zoek naar meer ideeën? Bekijk onze inspiratiepagina met prachtig gedesignde gemini-etiketten.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
€ 0,04
Vraag een offerte aan
Vraag eenvoudig en snel een offerte aan via dit formulier. Binnen 24 uur op werkdagen nemen wij contact met je op.

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: pdf