Coupon stickers

Een coupon sticker is dé oplossing om een verpakking of product te voorzien van;

  • kortingscodes,
  • spaaracties,
  • refundacties.

Met een opvallende coupon sticker stimuleer je de verkoop van je product met een promotionele actie.

Vraag een offerte aan of lees verder onderin deze pagina. 

Hulp nodig?

Dat kan! Stuur ons een berichtje, bel ons, of mail.

Denk na over de inzet van promotionele acties

Promotionele acties worden regelmatig ingezet, om een (nieuw) product onder de aandacht te brengen. De vraag is hoe je deze promotionele actie wilt uiten. Kies je voor een kortingscode, spaaractie of een refundactie? En niet geheel onbelangrijk, welke middelen zet jij in om ervoor te zorgen dat jouw promotionele actie een succes wordt? Wellicht heb je wel aan een coupon sticker of coupon etiket gedacht. Een kortingssticker of actiesticker laat een product opvallen in het schap en dat kan consumenten overhalen om te kiezen voor jouw product. Bij Eshuis kun je op maat gemaakte coupon stickers bestellen, volledig naar je eigen wensen. 

Stimuleer een promotionele actie met meerlaagse kortingsstickers

Een actiesticker in de vorm van een coupon etiket is dé oplossing voor unieke acties. De buitenste randen van de coupon stickers zitten vastgelijmd op het product. Het middelste gedeelte is gemakkelijk te verwijderen. Op dit gedeelte van het etiket is vaak een unieke promo code te vinden of een andere leuke boodschap. Hoe je de coupon labels wilt vormgeven is volledig aan jou. Bij Eshuis denken we graag met je mee en vrijwel alle vormen, formaten, materialen en afmetingen zijn mogelijk. Het is in ieder geval belangrijk dat de actiesticker opvalt, zodat consumenten ook overgehaald worden om kennis te maken met jouw product.

Coupon stickers, bestel je bij Eshuis

Het ontwerp van de coupon sticker kun je volledig afstemmen naar jouw wensen. Het is belangrijk dat de sticker voorzien wordt van de juiste informatie en wellicht dat je daar zelf al een idee over hebt. Sterker nog, misschien heb je jouw etiketten al ontworpen. In dat geval kun je het ontwerp eenvoudig uploaden in het offerte en informatie formulier. Zodra je informatie middels het formulier hebt aangevraagd, nemen we op werkdagen binnen 24 uur contact met je op. Wij helpen je graag verder en kijken samen naar de beste oplossing voor jou. Direct mailen mag uiteraard ook; maatwerk@eshuis.nl. Etiketten drukken van de hoogste kwaliteit doe je bij Eshuis. 

€ 0,03