Kwaliteitscertificaten

Eshuis is met ‘Grade A’ is beoordeeld in het voldoen aan de BRC-IoP Global Standard For Packaging And Packaging Materials. "Grade A" is de hoogst haalbare gradatie, die aantoont dat Eshuis BV, na de introductie in april 2011, in staat is gebleken zich op het gebied van het voedselveilig produceren nog verder te verbeteren.

De foodsector en farmacie is een belangrijke afzetmarkt voor Eshuis. Onze klanten in deze sector nemen geen enkel risico als het gaat om voedselveiligheid en kwaliteit. 
Als producent/leverancier van foodverpakkingen en etiketten worden wij dan ook zeer regelmatig door onze klanten ge-audit. Voor ons zijn deze steeds terugkerende audits een extra stimulans om ons proces op elk moment volledig onder controle te hebben.


Eshuis vindt het belangrijk in te spelen op de wensen van haar (retail)klanten. Die wensen zijn vertaald in de BRC Global Standard for Packaging and Packaging Materials. Deze norm werd ontwikkeld in een samenwerkingsverband tussen het British Retail Consortium (BRC) en Institute of Packaging (IoP). Met de BRC Global Standard for Packaging and Packaging Materials kunnen verpakkingsbedrijven aantonen dat hun processen voedselveilig zijn. Aspecten die belangrijk zijn voor de norm zijn een gevaren- en risicoanalyse per processtap, het bewaken van kritische punten in het productieproces, hygiëne van het personeel, het onderhoud en de staat van technische installaties, de product- en procesbeheersing en de inrichting, orde en netheid van de infrastructuur. 


Het bedrijf is er volledig op ingericht en wij zijn enorm trots op dit resultaat! 
Download hier:

BRC-IoP certificaat ENG
 
FSC certificaat  

ISO 9001:2015 NL

ISO 9001:2015 ENG