Vacatures

Opvallen door uniek te zijn en denken in mogelijkheden, dat kenmerkt Eshuis. Al sinds 1891 zet deze drukkerij van labels en flexibele verpakkingen zich in voor de meest onmogelijke wensen van hun klanten en prospects. Hoe ingewikkelder de vraag van de klant des te interessanter voor Eshuis.Aankoopbeslissingen worden gedaan voor het schap in de supermarkt. Verpakkingen fungeren als attentietrekker, informatiedrager én verpakkingen verleiden. Het innovatieve team van Eshuis realiseert zich dit als geen ander. Een innovatief voorbeeld is het bekende BOW label van Coca-Cola. Deze heeft Eshuis diverse prijzen opgeleverd. Eshuis is trots op al haar klanten, groot en klein.


Eshuis B.V. te Dalfsen is een gespecialiseerde, grafische onderneming met een uitgebreid modern machinepark waarmee een verscheidenheid aan innovatieve verpakkingsproducten wordt vervaardigd. Het bedrijf behoort tot de Europese top-ondernemingen binnen de branche. Eshuis levert aan bekende merken. Wij zijn gedreven in wat we doen en trots op het resultaat. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel.

Eshuis zoekt collega's voor diverse functies:
 
 

Technische collega's gezocht voor ons PRODUCTIE TEAM 

(verschillende functies)


Heb jij een grafisch technische opleiding of je hebt interesse in het grafische vak? Ben je gedreven en enthousiast? Ben je een doorzetter die van aanpakken weet, leergierig en beschik je over een stevige dosis gezond verstand? Heb jij er geen problemen mee om in ploegen te werken en ben jij ook fulltime beschikbaar? Dan komen we graag met jou in contact.
 
Eshuis biedt:  Een goed salaris, een collegiale, plezierige en informele werksfeer, training on the job, een werkomgeving met kansen en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
 
Informatie:    Ben jij het die we zoeken?

Bel dan met Björn Winkel HRM adviseur, tel. 06 - 46 28 87 36 en mail je motivatie en cv naar bjorn.winkel@eshuis.nl